Ajankohtaista

– ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ –

Koulun alku ja pipokausi tuo taas päätäit mukanaan

Koulujen alkaessa alkavat myöskin päätäiepidemiat. Viime vuosina täit ovat olleet riesana kouluissa, lastentarhoissa ja muissa laitoksissa erityisesti pitkien lomien jälkeen syksyllä sekä tammikuussa. Helpoimmin täitä saavat 3-11 -vuotiaat lapset ja ne voivat tarttua myös muihin perheenjäseniin.

Tiesitkö, että täitartuntoja voi myös ennaltaehkäistä?

linicin-prevent-spray (2)

Linicin Prevent Spray – täikarkote suihketta on helppo käyttää. Suihkuta kevyesti hajustettua Linicin Preventiä kuiviin hiuksiin aamuisin täitartunnan estämiseksi. Suihkuta riittävästi, jotta kaikki hiukset peittyvät. Hiuksia ei huuhdella käsittelyn jälkeen. Käsittelyn vaikutus kestää seitsemän tuntia. Prevent Sprayn ainesosat tekevät hiukset täille näkymättömiksi ehkäisten täitartunnat. Tuote sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Hedrin-Protect-Go-200ml_yliopistonverkkoapteekki

Hedrin Protect & Go® -hiuksiin jätettävä hoitava suihke estää täiden tarttumista hiuksiin. Suihkuta hedelmille tuoksuvaa hiuksiin jätettävää hoitosuihketta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin aivan päänahan juureen, kampaa ja anna hiusten kuivua. Käytä tuotetta hiuksiin aina hiusten pesun ja kastelun jälkeen – vähintään kaksi kertaa viikossa. Ei alle 6 kk ikäisille lapsille.

6661028

Rausch Pajunkuori shampoo antaa suojaa täitartuntaa vastaan. Teho perustuu shampoon tervamaiseen pajunkuoritisleen tuoksuun, jota täit karttavat. Sillä on myös päänahkaa rauhoittava vaikutus. Shampoo irrottaa hilsettä ja vähentää hilseen muodostumista hilliten hiustenlähtöä. Silikonittomalla shampoolla on miedosti antiseptinen ja kuoriva vaikutus. Pese hiukset shampoolla 2-3 kertaa viikossa. Tuote soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville.

apteekkishop-Bevitamed-taishampoo-fix

Bevitamed – nopeavaikutteinen shampoo täiden häätöön ja uusien tartuntojen estoon. Ainutlaatuinen LPF-täisuojakerroin vaikuttaa hiuksiin kahdella tavalla: neutralisoi hiusten sähköstaattisen varauksen, mikä vähentää täin ja hiusten välistä vetovoimaa. Lisäksi shampoo muuttaa hiusten pinnan liukkaammaksi, jolloin täit eivät pysty tarttumaan hiuksiin eivätkä liikkumaan hiuksissa. Pese hiukset tavallisen shampoon sijaan silikonittomalla Bevitamed Täishampoolla 2 kertaa viikossa. Ehkäisevä vaikutus kestää 3 vuorokautta. Voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn säännöllisesti. Miellyttävän tuoksuinen shampoo sopii koko perheelle 1-vuoden iästä alkaen.

– ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ –

Valmistele iho syksyyn!

Ilmojen viiletessä on hyvä siirtyä ihonhoidossakin hoitavampiin tuotteisiin.  Nuorilla hormonaaliset muutokset tekevät muutoksia myös ihossa, jolloin ihonhoitorutiinit olisi hyvä opetella. Säännöllisellä ja oikeanlaisella ihonhoidolla pystyt ennaltaehkäisemään monia ongelmia ja pitämään ihon kunnossa.

Aamuin ja illoin puhdistukseen käy esimerkiksi -417 Energizing Cleansing Gel – puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Geeli puhdistaa ihon epäpuhtauksista kuivattamatta sitä liikaa ja jättää ihanan raikkaan tunteen. Puhdistuksen viimeistelyn voi tehdä -417 Moist Balance Toner – kasvovedellä, joka virkistää ja ei kuivata ihoa. Puhdistuksen jälkeen ihon kosteutus on tärkeää. Päivävoiteeksi sopii esimerkiksi uv-suojaa sisältävä -417 Moisture Balance Cream ja yövoiteeksi Moisture Balance Night Cream.

Tiesitkö ettei finnejä saisi puristaa? Se voi jättää pysyviä arpia ihoon tai vaikeuttaa finnin paranemista. Voit hoitaa finnejä hellävaraisesti esimerkiksi apteekista saatavalla teepuuöljyllä.

Tule hakemaan myös henkilökohtaista ihonhoidon opastusta kosmetologiltamme ja näytteitä kokeiltavaksi kotiin!

IMG_0056

– ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ –

Varaa aika jalkojen- tai käsienhoitoon apteekkiin!

Apteekin jalkahoidot iso mainos

käsihoito

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

– ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ –

Blomdahlin ihoystävälliset korvakorut käyvät myös niille, jotka kärsivät kosketusallergioista! Turvallinen valinta myös lapsille.

Blomdahl korvis kuva

Mietitkö korvien rei’ittämistä? Blomdahlin lääketieteellinen rei’itysmenetelmä on luotettava ja turvallinen. Steriileillä tuotteilla, hygieenisellä menetelmällä ja ihoystävällisillä koruilla asetamme ihosi ja terveytesi aina etusijalle. Huomioimalla erityisesti lapset, Blomdahl on kehitellyt kahden korvan samanaikaisen rei’ittämisen, jolla rei’ittäminen tapahtuu nopeammin.

blomdahl rei`itys

– ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ – ∞ –